Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Žmonės, jei nenorite valgyti anglių, tiek laiko kepti tikrai nereikia! Kepiau 180 laipsnių temperatūroje ir per 20 min. iškepė. Gerai, kad pažiūrėjau, nes šeima būtų likus be deserto :)
o man nei razinos,neo riesutai sito pyrago skaniu nepadaro.. nekepciau daugiau
labai skanus pyragas:) as kepdama idejau razinu- skanu!
na siandien ir as pabandziau si pyraga iskepti.,kvapas tikrai nuostabus :)na skonis ir nieko,tik as dejau skALDYTU lazdyno riesutu,tai man biski jie suteike kartumo,bet jei kepant be nieko,arba kazko kito idejus manau labai skaniai butu.
mano vyrui labai patiko ;-)
mano vyrui labai patiko ;-)
Ką tik išsikepiau. Namai nekvepia :D Pyragas kaip pyragas... gal, su rududu ir riešutų įmaišius kažkas ypatingesnio gautųsi.
Šiandien mėginsime kepti ; )) Iš aprašymo turėtų būti skanus
šiandien išsikepiau, be galo patiko !!!!
GARDUMĖLIS!!
na nuotraukoje tai akivaizdziai ne tas,is intiko foto. Bet kas jums trukdo tokius pat pasidaryt? pagrindo receptas yra, o glaju jau susimastykit patys :) einu uzmaisyt tesla,jei neparasysiu-tai numiriau is skanumo,o jei parasysiu tai parasysiu :D
Siandien kepiau - ziauriai skanus ir labai greiitai paruosiamas pyragas. Tik as dar imaisiau saulegrazu seklu - skanu tikrai buvo. Verta pabandyti ;)
REKLAMA
REKLAMA
Pyragas su kondensuotu pienu