Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Žmonės, jei nenorite valgyti anglių, tiek laiko kepti tikrai nereikia! Kepiau 180 laipsnių temperatūroje ir per 20 min. iškepė. Gerai, kad pažiūrėjau, nes šeima būtų likus be deserto :)
o man nei razinos,neo riesutai sito pyrago skaniu nepadaro.. nekepciau daugiau
labai skanus pyragas:) as kepdama idejau razinu- skanu!
na siandien ir as pabandziau si pyraga iskepti.,kvapas tikrai nuostabus :)na skonis ir nieko,tik as dejau skALDYTU lazdyno riesutu,tai man biski jie suteike kartumo,bet jei kepant be nieko,arba kazko kito idejus manau labai skaniai butu.
mano vyrui labai patiko ;-)
Ką tik išsikepiau. Namai nekvepia :D Pyragas kaip pyragas... gal, su rududu ir riešutų įmaišius kažkas ypatingesnio gautųsi.
Šiandien mėginsime kepti ; )) Iš aprašymo turėtų būti skanus
šiandien išsikepiau, be galo patiko !!!!
GARDUMĖLIS!!
na nuotraukoje tai akivaizdziai ne tas,is intiko foto. Bet kas jums trukdo tokius pat pasidaryt? pagrindo receptas yra, o glaju jau susimastykit patys :) einu uzmaisyt tesla,jei neparasysiu-tai numiriau is skanumo,o jei parasysiu tai parasysiu :D
Siandien kepiau - ziauriai skanus ir labai greiitai paruosiamas pyragas. Tik as dar imaisiau saulegrazu seklu - skanu tikrai buvo. Verta pabandyti ;)
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų