Su savo „Instagram“ gerbėjais ji pasidalijo patarimu, kaip išvengti rudeniško chaoso ir pasigaminti sveiką duoną.
![Ineta Puzaraitė-Žvagulienė (nuotr. Organizatorių) 4](https://static3.inspektorius.lt/static.php?v=4.2.6.98&t=cr&s=800x600&m=4&f=/Uploads/UGallery/photos/a9/70/6a/1a/a9706a1a74ab17980ff670cd8c991a68.jpg)
Moteris atviravo, kad pastarosios savaitės itin darbingos: „Visame šiame rudeniniame chaose niekaip nespėjau suderint laiko kineziterapeuto konsultacijomis...Tačiau per kelias treniruotes išmoktus pratimus kartoju namuose. Ir man sekasi gana neblogai.“
Ji teigė, kad kiekvienas gali padaryti taip: „Užtenka vos keleto rimtų specialistų patarimų, o paskui juos puikiai galite naudoti namuose. Tas pats kaip ir su mityba – užtenka vieną ar du kartus apsilankyti pas dietologą, išklausyti jo rekomendacijas, ir pamatysite, kaip greitai pasikeis jūsų maisto racionas.“
Ji su sekėjai pasidalijo sveikos duonos receptu, kuriam reikės:
400 g pilnagrūdžių avižinių dribsnių;
400 g graikiško jogurto;
„Įvairių sėklų (galite imti viską, ką turite namuose: moliūgų, saulėgrąžų, kanapių, kmynų ir t. t.), viską sumaišote, padarote duonos kepalėlį ir kepate 180 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes, kol gražiai apskrus.
Ir viskas ! Be galo skani, soti ir svarbiausia SVEIKA duona, kuri tiks ir sumuštiniams, ir valgyti vieną. Vėliau galite pabandyti pagardinti ir džiovintais vaisiais, aš šiandien mėginu su džiovintomis spanguolėmis.“