Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Paskaitai tv3 ir jauti kad pradeda pūsti pilvą....
Šitam propesoriui tik vienas vaistas - badavimas. Jis visai be nuovokos: tai ne tik kad gadina organizmą, bet net yra pavojinga netekti sąmonės.
Reikėtų tam unikauskui samagono sugirdyti, gal tada atsipeikėtų...
Išprotėjo su tuo maistu, kiekvienas straipsnis vis kažkas kenkia. Gyventi ir tai turbūt kenksminga. Man 75metai ir valgau viską ir visada bus ką noriu ta suvalgau, matyt organizmui tuo metu to reikia, paskui gal ir metus nenoresiu, mėgau silkę ir dabar į ją pažiūrėti negaliu, tai ir nevalgau kada organizmas paprašys ir tada ir suvalgysiu. Ir taip su visu maistu, juk nevalgot kilogramais ir kasdien. Viskas su saiku
Profesorius skatina kuo mažiau kartų valgyti. Gerai ir tik 1 kartą. Supraskit, a lia senjorai- pensininkai, kad jums maisto išgyvenimui ir visai nereikia. Neėsit ir gyvensit 100 metų. Kitaip- pribaigs daktarai.
ponas Unikauskas niekaip negali suprasti, kad jis visiems įkyrėjo iki gyvo kaulo. Nes jau seniai išsisėmė, nebeturi apie ką šnekėti, tad šneka, kad šnekėtų ir už tai jam mokėtų. Kad ir šį kartą apie "ypatingai aktualią visai tautai problemą - bezdėjimą.
Taigi belenka lietuvisko suvalgius kur cukraus yra prisotinta pilva pus visada, o maisto lietuviai nebemoka vietinej rinkai pateikt be cukraus ir issigudrino rašyti kad cukrus gavosi gamybos metu ...
@Cha
Ten ne cukrus,o dirbtiniai saldikliai.
Net gydytojai sako kad cukraus kenksmingumas yra mitas. Saldžius vaisius ar tiesiog medų mėgsta beveik visi gyvūnai (žmonės irgi yra gyvūnai). Aš suvartoju miltų duonos iš rupių miltų pavidalu apie 80 kg. metams, tiek pat mėsos, sviesto, taukų, aliejaus - apie 20 kg. metams, cukraus beveik 40 kg. metams, ir neturiu virškinimo problemų, masė net mažesnė nei iki 18 metų, nes esu tikriausiai tokios prigimties ir negaliu iškentėti aktyviai nejudėdamas gryname ore. Valgau neskaičiuodamas kartų per dieną, mano supratimu yra atvirkščiai nei teigia ponas profesorius - kuo rečiau ir didesnėmis dozėmis maitinantis sunkiau virškinama, nes reikia didesnio sistemos pajėgumo - visų grandžių tūrio, rūgščių, šarmų, fermentų kieko, kraujo apykaitos, kaupimo, nes viskas iškarto nesusinaudoja. Analogija - krosnys, kūrenamos vieną kartą per parą ar 2-3. Aišku kad reikia didesnio tūrio ir masių, gaunasi labai netolygi temperatūra. O nenutrūkstamo šildymo sistemų tie dalykai daug mažesni, temperatūra stabili. Matosi kaip kas valgo - vieni kaip statinės, kiti kaip pagaliai
Geras patarimas pereiti prie raugintų kopūstų,kad nebez;dėtum
Tai kad tas apsišaukėlis unikauskas taip bezda, kad jaučiasi net FR/GB/DE. Ale iš kur tie žurnaliūgos tokių glūšų randa.Kaip gėda žurnaliūgoms!
REKLAMA
REKLAMA
Profesorius ragina šiuos produktus parduotuvėje apeiti: jie sukelia pilvo pūtimą