• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skanus, paprastas ir daug laiko nereikalaujantis receptas grybų mėgėjams.

Jums reikės:


  • 0.5 st Acto

  • 250 gr Cukraus

  • 5 vnt Gvazdikėlių

  • 5 vnt Kvapnieji pipirai

  • 10 vnt Lauro lapų

  • 1400 gr Sūdytų grybų

  • 1 kg Svogūnų


Paruošimas:

REKLAMA
REKLAMA

Svogūnai nuvalomi, supjaustomi žiedais, užpilami keliais šaukštais vandens ir emaliuotame puode troškinami ant mažos ugnies, kol suminkštėja. Po to sudedami grybai, suberiamas cukrus ir dar kelias minutes maišant kaitinama. Į puodą supilamas actas, viskas išmaišoma ir pusvalandžiui paliekama uždengtame puode. Ataušęs troškinys sudėliojamas į pusdubenius, puošiamas grybų kepurėlėmis ir petražolių ar kitų žalumynų šakelėmis.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų