• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Soti ir išraiškingo skonio mišrainė – net neabejojame, kad ant stalo jos greitai neliks. Tinklaraštininkė Jurgita dalinasi vakarienės idėja: pikantiškos mišrainės su vištiena, pupelėmis ir česnakiniais duonos skrebučiais receptu. 

Soti ir išraiškingo skonio mišrainė – net neabejojame, kad ant stalo jos greitai neliks. Tinklaraštininkė Jurgita dalinasi vakarienės idėja: pikantiškos mišrainės su vištiena, pupelėmis ir česnakiniais duonos skrebučiais receptu. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mišrainei paruošti reikės: 200-300 gr. rukytos vištienos, 150 gr. fermentinio sūrio, 200 gr. virtų arba konservuotų pupelių, 100-200 gr. konservuotų kukurūzų, 1-2 marinuotų agurkų, kelių riekių juodos duonos, 1 skiltelės česnako, druskos, majonezo. 

REKLAMA

Mišrainės gaminimas

Česnaką susmulkiname ir įtriname į duonos riekeles, pabarstome druska. Tada supjaustome kubeliais ir paskrudiname sausoje keptuvėje.

Pjaustomus ingredientus supjaustome kubeliais.

Visus ingredientus sumaišome su majonezu.

Jei mišrainės iš karto nevalgysite, rekomenduojama skrebučius dėti prieš patiekiant ant stalo, kad šie nesuminkštėtų. 

Šaltinis: Jurgitos receptai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų