Pasirodo, tik viena iš bulvių traškučio pusė yra pagardinta išskirtiniais prieskoniais. Į „Pringles“ vamzdelio formos dėžutę sudėtų traškučių viršutinė pusė yra tik aromatizuota. Regis, tai visiška tiesa, kurią patvirtino ir „Pringles“ įmonės atstovas spaudai portalui „The Sun“.
„Daugelis žmonių mano, kad „Pringles“ traškučiai paskaninti iš abiejų pusių. Tiesą sakant, tik ant vienos viršutinės pusės yra purškiamas pagardas gamykloje.
O kai traškučiai sukraunami į skardinę, kai kurie prieskoniai nusitrina į esantį viršuje traškutį. Todėl jų skoniai netolygiai pasiskirstę“, - teigė atstovas.
REKLAMA
REKLAMA
To žmonės neturėjo pamatyti: iš ko maistą gamina skurdžiausioje kavinėje
(27 nuotr.)
To žmonės neturėjo pamatyti: iš ko maistą gamina skurdžiausioje kavinėje (nuotr. SCANPIX)
To žmonės neturėjo pamatyti: iš ko maistą gamina skurdžiausioje kavinėje (nuotr. SCANPIX)
To žmonės neturėjo pamatyti: iš ko maistą gamina skurdžiausioje kavinėje (nuotr. SCANPIX)
Tai reiškia, kad imdami traškutį į burną, visada jaučiate stipresnį skonį burnoje. Taip nebūtų, jeigu imtumėte ir valgytumėte apverstą traškutį.
Taigi dabar jau žinote, kad norint pajusti tikrąjį „Pringles“ skonį, neturėtumėte išimti visų traškučių į lėkštę, kaip darote įprastai, o valgyti iš eilės traškučius, neapversdami į kitą pusę.