- Antis, krūtinėlė, 450 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakai, 3 skiltelės
- Paprika, geltonoji, 200 gramų
- Paprika, raudonoji, 200 gramų
- Razinos, 4 šaukštai
- Ryžiai, 150 gramų
- Sultinys, 2 stiklinės
- Ciberžolė, 0.5 šaukštelio
- Gvazdikėliai, malti, 0.3 šaukštelio
- Druska, pagal skonį
- Juodieji pipirai, pagal skonį
Gaminimas:
Mėsą supjaustome 2 cm dydžio kubeliais, smulkiai supjaustome svogūną. Paprikas nuplauname, išimame sėklas ir supjaustome juostelėmis. Mėsą pakepiname aliejuje, po to sudedame svogūnus, paprikas, razinas, česnaką ir ryžius. Kepame toliau, kol ryžiai taps skaidrūs tada užpilame sultiniu. Sudedame prieskonius ir troškiname dar 50 min., kol suminkštės mėsa.
REKLAMA