Jums reikės: 3 stiklinių miltų, 2 stiklinių pieno, 2 kiaušinių, 7 gramų sausių mielių, 5 valgomųjų šaukštų cukraus, žiupsnio druskos, 8 valgomųjų šaukštų lydyto sviesto, sviesto arba aliejaus kepti.
Iš pradžių miltus persijokite į dubenį (jeigu labai skubate, galite to ir nedaryti). Tada pieną pašildykite, supilkite kiaušinius, cukrų, druską ir mieles bei gerai išplakite. Plakinį supilkite į miltus bei gerai išmaišykite. Po to supilkite lydytą sviestą.
Uždenkite bei leiskite pakilti maždaug 60-120 minučių.
Kai jau pakyla, nepermaišykite, o iškart kabinkite tą purią pakilusią tešlą šaukštu bei dėkite i keptuvę kepti ant sviesto arba aliejaus. Apkepkite iš abiejų pusių. Aš pati kepiau ant 1,5 lygio iš 3 karščio lygių kaitlentės. Patiekite ir mėgaukitės!
Šaltinis: worldrecipes