Pjaustant svogūną patogiausia atsistoti priešais jį ties 12 valanda ir taip pat laikyti peilį, t.y. tiesiai ir lygiai prieš svogūną. Yra trys pagrindiniai pjaustymo būdai: paprastas pjaustymas, kapojimas ir pjaustymas, uždėjus ranką ant peilio. Kitos rankos, kuri laiko svogūną, pirštus geriausia užlenkti, nes tokių būdu neįsipjausite (atsiranda plokštuma per kurią juda peilis). Saugiausias pjaustymo būdas – kuomet uždedate ranką ant peilio viršaus ir smulkinate svogūną iki norimos konsistencijos. Smulkinant svogūną saugiausiu būdu, galima paimti ir du peilius į ranką, ypač jeigu jūsų delnai dideli, ir pjaustyti – taip bus žymiai greičiau.
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio
Norint kuo greičiau ir lengviau supjaustyti svogūną, negalima nupjauti per daug jo apačios, nes būtent ji ir laiko visą svogūno galvą vientisą, o kai jis vientisas – lengviau pjaustyti kubeliais.
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą