• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kūno rengybos trenerė Indrė Burlinskaitė myli ne tik sportą, bet ir sveiką mitybą, o jos receptai dažnai atrodo itin apgaulingai – nepaisant to, kad primena „kalorijų bombas“, iš tiesų jie – kur kas sveikesni, nei įprasti saldėsiai.

12

Kūno rengybos trenerė Indrė Burlinskaitė myli ne tik sportą, bet ir sveiką mitybą, o jos receptai dažnai atrodo itin apgaulingai – nepaisant to, kad primena „kalorijų bombas“, iš tiesų jie – kur kas sveikesni, nei įprasti saldėsiai.

REKLAMA

Vis dėlto paskutiniu savo receptu Indrė pranoko pati save.

Savo sekėjams žinoma moteris pasiūlė itin nuodėmingai atrodančias bandeles, tačiau pridėjo gerą žinią – jos tokios, jog net ir vakare viena paskanavus sau per daug nepakenksite.

Receptu Indrė pasidalijo „Instagram“ paskyroje: 

„Bandelės tiesiai į lovą! Argi ne svajonių rytas? Ir jos nerealios, be galo puikios sudėties, be jokių kvietinių miltų. Nebus didelė nuodėmė tokią bandutę suvalgyti ir vakare prie puodelio arbatos. Tik, žinoma, nepamirškite saiko!

Bandelėms pagaminti reikės:

  • 500 g. pusriebės varškės;
  • 1 v. š. kokoso miltų;
  • 3 v. š. avinžirnių miltų;
  • Stevios kiek norite;
  • 1 kiaušinio;
  • 200g. Sūrio „Filadelfija“;
  • Uogų ar džiovintų vaisių papuošimui.

Gamybos eiga:

REKLAMA
REKLAMA

400 g. varškės, šaukštą kokoso miltų, avinžirnių miltus, steviją (dėjau du šaukštus) ir kiaušinį gerai išmaišome ir išminkome inde. Masė turi gautis standi, kad iš jos būtų galima formuoti bandeles.

REKLAMA

Kitame inde išsukame mikseriu „Filadelfiją“ sūrį, likusią varškę (apie 100 g) ir steviją (aš dėjau šaukštą). Turi gautis labai skanus kremas!

Orkaitę kaitiname 180 laipsnių temperatūroje. 

Skardą išklojame kepimo poprieriumi. Formuojame rutuliukus iš pirmosios masės su miltais. Rutuliukių viduje padarome duobutes ir ten dedame kremą. Galime papuošti vaisiais ar uogomis. Šauname į orkaitę ir kepame, kol gražiai pagels.

P. S. Mūsų valgomieji šaukštai visi buvo pilni. Nepamirškite ir ragauti bei stebėti masės, nepasikliaukite vien tik receptu, pasikliaukite SAVIMI!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų