Vištienos sparneliams reikės: 2 kg vištienos sparnelių; 100 ml sojų padažo; 100 ml aliejaus; 1 v.š. tarkuoto imbiero; 5 skiltelės česnako; 1 a.š. druskos; 1 v.š. raudonėlio; 1 v.š. paprikos miltelių; 1-2 a.š. čili miltelių.
Glazūra: 5 v.š. pomidorų padažo; 2 v.š. medaus; 2 v.š. sojų padažo.
Gaminimas:
Sparnelius sumaišome su marinatu ir palaikome 3 valandas kambario temperatūroje, šaldytuve galima marinuoti per naktį.
Kepame ant karšto griliaus, kol iš abiejų pusių apskrus maždaug 10-15min. Tuomet baigiame kepti aptepę glazūra abi puses, kol mėsa iškeps. Glazūruoti galima kelis kartus.
Kepant orkaitėje glazūra galima tepti iš karto, kepama ant grotelių 180 C apie 30 min.
Šaltinis: Skanūs kąsneliai