• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prasidėjus kepsnių ant laužo sezonui, daugelis lietuvių ima sukti galvas, ką skanaus išsikepti būtent lauke. Šiandien dalijamės su jumis tinklaraštininkės Ievos receptu, kuris tikrai nepaliks abejingų. 

Prasidėjus kepsnių ant laužo sezonui, daugelis lietuvių ima sukti galvas, ką skanaus išsikepti būtent lauke. Šiandien dalijamės su jumis tinklaraštininkės Ievos receptu, kuris tikrai nepaliks abejingų. 

REKLAMA

Vištienos sparneliams reikės: 2 kg vištienos sparnelių; 100 ml sojų padažo; 100 ml aliejaus; 1 v.š. tarkuoto imbiero; 5 skiltelės česnako; 1 a.š. druskos; 1 v.š. raudonėlio; 1 v.š. paprikos miltelių; 1-2 a.š. čili miltelių.

Glazūra: 5 v.š. pomidorų padažo; 2 v.š. medaus; 2 v.š. sojų padažo.

Gaminimas:

Sparnelius sumaišome su marinatu ir palaikome 3 valandas kambario temperatūroje, šaldytuve galima marinuoti per naktį.

Kepame ant karšto griliaus, kol iš abiejų pusių apskrus maždaug 10-15min. Tuomet baigiame kepti aptepę glazūra abi puses, kol mėsa iškeps. Glazūruoti galima kelis kartus.

Kepant orkaitėje glazūra galima tepti iš karto, kepama ant grotelių 180 C apie 30 min.

Šaltinis: Skanūs kąsneliai

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų