JUMS REIKĖS:
- 250 g kambario temperatūros sviesto
- 250 g rudo cukraus
- 1 g druskos
- 250 g kambario temperatūros kiaušinių masės (arba 3 kiaušinių)
- 250 g miltų
- 4 g kepimo miltelių
- 50 g juodo šokolado
- 1 valg. š. pistacijų pastos
Dekoravimui:
- 200 g juodo šokolado
- 50 g aliejaus
- Liofilizuotų aviečių
- 200 g balto šokolado
- 50 g aliejaus
- Smulkintų pistacijų riešutų
Kaip paruošti kalėdinius keksiukus, žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.
Laidą „Gardu gardu“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 10 val. per TV3 televiziją.
VISĄ LAIDOS ĮRAŠĄ PAMATYKITE ČIA: