Viskas, ko jums reikės, yra:
mėsmalė
maišelis
liniuotė
Pirmiausia česnakus privalu paruošti šaldymui. Tam juos nulupkite, nuplaukite ir sumalkite mėsmale. Jeigu mėsmalės savo virtuvėje neturite, galima naudoti trintuvę arba spaudyklę.
Tada nedidelę porciją susmulkintų česnakų dėkite į maišelį, 3 valgomųjų šaukštų pakaks.
Iškočiokite česnakus maišelyje lygiu plonu sluoksniu, kraštą tiesiog užlenkite.
Tuomet imkite liniuotę ir česnakų sluoksnį maišelyje suskirstykite kubeliais porcijoms.
Dėkite česnakus šaldyti tiesiog ant lentelės.
Šitaip laikant česnakus jiems visiškai nieko nenutiks.
Taip pat, jūs turėsite česnakų „pakuotę“, iš kurios labai lengvai galėsite pasiimti kvadratėlį – tai yra vieną porciją.
Šaltinis: worldrecipes.eu