• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sumuštiniai – universalus patiekalas, kuris vis labiau įsiskverbia į mūsų kultūrą. Jį galima valgyti tiek per pusryčius, tiek per pietus arba tiesiog kaip užkandį. Jei jums nusibodo sumuštiniai tik su sūriu ar dešra, kulinarinės laidos Skaniai ir paprastai virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis siūlo išbandyti paprastą, tačiau fantastiškai skanų itališkų sumuštinių receptą su pomidorų čatniu, kuris privers apsilaižyti pirštus. 

Sumuštiniai – universalus patiekalas, kuris vis labiau įsiskverbia į mūsų kultūrą. Jį galima valgyti tiek per pusryčius, tiek per pietus arba tiesiog kaip užkandį. Jei jums nusibodo sumuštiniai tik su sūriu ar dešra, kulinarinės laidos Skaniai ir paprastai virtuvės šefas Gediminas Endriukaitis siūlo išbandyti paprastą, tačiau fantastiškai skanų itališkų sumuštinių receptą su pomidorų čatniu, kuris privers apsilaižyti pirštus. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiam patiekalui jums reikės:

Šviežios čiabata duonos;

Vytintos arba rukytos kiaulienos šoninės;

Šviežio mocarelos sūrio;

Šviežių salotų lapų;

Šviežio bazilikų pesto

Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Skaniai ir paprastai“.

padažo.

Pomidorų čatniui paruošti jums reikės:

2 šaukštų sviesto;

1 vnt. saldaus svogūno;

1 vnt. obuolio;

½ vnt. raudonos saldžiosios paprikos;

1 indelio pomidorų savo sultyse arba ~500 g gerai prinokusių pomidorų;

½ stiklinės rudojo cukraus;

¼ stiklinės razinų;

¼ stiklinės obuolių sidro acto;

Žiupsnelio druskos.

Visą gaminimo eigą žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Skaniai ir paprastai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 09:00 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:

tv3.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų