Patiekalui pagaminti reikės:
1. Apie 250 g karšto rūkymo žuvies;
2, 200 ml pieno;
3. 200 ml grietinėlės;
4. 2 vnt. lauro lapų;
5. 40 g sviesto;
6. 2 šaukštų kvietinių miltų;
7. 1 šaukštelio angliškų garstyčių;
8. 1 šaukšto tarkuoto parmezano sūrio;
9. Žiupsnelio druskos;
10. 2 šaukštų sviesto;
11. 6 kiaušinių;
12. Keletos riekių Jūsų mėgstamos duonos;
13. Šviežių žaliųjų salotų.
Kaip gaminti omletą, žiūrėkite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.
Laidą „Skaniai ir paprastai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 9:00 per TV3 televiziją.
VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA: