Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Visą tą rašliava nesąmonė.....
Galit rašyti įvairius atsikratimo būdus. Niekas nepadės. Dar jei prie sodo netoliese yra prūdas ar kažkoks vandens telkinys visos priemonės bevaisės.
Labai skanus obuolių pyragas su kurklio kojytėmis. Keptos bulvytės su kukliais tiesiog pasaka. Sako tą delikatesa labai mėgsta žemės ūkio ministeriu.
Tai puiku ! KURKLIŲ MILTAI...tai maistas--- auginkime puoselėkime ir valgykime: niekuo nenusileidžia SVIRPLIAMS...
Taip, nuotraukoje, tikrai kurklys, bet visa informacija apie šliužus, netgi tai, kad, kad kurkliai "šlaužia"...
Įtariu, kad šis "patarėjas" nei kurklio, nei šliužo gyvenime gyvenime nėra matęs (o ir kam jam?) - ne tik "informacijoje" painiava, bet ir nuotraukas supainiojo. Kažin, čia ir kituose straipsneliuose tiek "tiesos?
Viršūnė. Rašo apie šliužus, tik žodį "šliužas" pakeitė į "kurklys". Tiek nusiristi...
Nevispročio straipsnis...aptverti spygliuota tvorele nuo kurkliu...
@Glušams
O kąąą ? Padėtų aptvėrus koncertina...
Nemaišykite kurklių su šliužais.Nuotraukoja kurklys,o rašoma apie šliužus.
@Močiutė
Rasoma butent apie kurklius
Su alumi išbandyta ir veikia 100proc. Tik naudoti reikia būtinai stiklinį butelį, pripilti 100 ml alaus arba vyno, tada užrišti marle ir pakasti 45 laipsniu kampu, kad kaklelis būtų 2 -5cm po žeme. Po savaitės butelyje bus 5-8 nuskende kurkliai. Kvapas tragiškas puvėko. Šiltnamyje kas savaitę reikia po 4 butelius pakasti
REKLAMA
REKLAMA
Padarykite tai savo darže: kurklių neliks nė kvapo