Picų ekspertas Danielis Youngas pasakoja, kad tiesą sužinojo iš kepėjo Enzo Coccios. Mat jis paaiškino, jog picos gabalėlio laikymas už krašto – pats blogiausias šio patiekalo valgymo būdas, rašo metro.co.uk.
Enzo ir Danielis sutinka, kad tokį būdą renkasi ne visi. Visgi tie, kurie išbandė laikymą už krašto, turėtų žinoti, kad neretai viršutis sluoksnis tiesiog nukrenta ant rūbų ar į lėkštę, o rankoje telieka padas, pagardintas padažu.
Ekspertai atskleidžia tiesą – pica mėgautis reikia ją visą sulenkus it popieriaus lapą.
Šis metodas padeda nevargti pjaustant ar nepamesti viso garnyro ir likti tik su picos padu rankoje, kuriuo tikrai nepasisotinsite.
Specialistai sako, kad tokia tradicija kilusi iš Italijos, nes šiame mieste pica būna su gausiu daržovių, mėsos, sūrio kiekiu.
Kol pica keliauja į skrandį, nėra labai didelio skirtumo, kaip ją valgote, tačiau naują būdą, kurį papasakojo ekspertai, išbandyti tikrai galima. Galbūt tai palengvins šio mėgstamo patiekalo valgymo procesą?