• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai paaiškėjo, kad beveik kiekvienas žmogus picą valgo ne taip, kaip turėtų. Kaip iš tiesų reikėtų mėgautis šiuo patiekalu, aiškina tikrieji ekspertai.

12

Neseniai paaiškėjo, kad beveik kiekvienas žmogus picą valgo ne taip, kaip turėtų. Kaip iš tiesų reikėtų mėgautis šiuo patiekalu, aiškina tikrieji ekspertai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Picų ekspertas Danielis Youngas pasakoja, kad tiesą sužinojo iš kepėjo Enzo Coccios. Mat jis paaiškino, jog picos gabalėlio laikymas už krašto – pats blogiausias šio patiekalo valgymo būdas, rašo metro.co.uk.

REKLAMA

Enzo ir Danielis sutinka, kad tokį būdą renkasi ne visi. Visgi tie, kurie išbandė laikymą už krašto, turėtų žinoti, kad neretai viršutis sluoksnis tiesiog nukrenta ant rūbų ar į lėkštę, o rankoje telieka padas, pagardintas padažu.

Ekspertai atskleidžia tiesą – pica mėgautis reikia ją visą sulenkus it popieriaus lapą.

Šis metodas padeda nevargti pjaustant ar nepamesti viso garnyro ir likti tik su picos padu rankoje, kuriuo tikrai nepasisotinsite.

REKLAMA
REKLAMA

Specialistai sako, kad tokia tradicija kilusi iš Italijos, nes šiame mieste pica būna su gausiu daržovių, mėsos, sūrio kiekiu.

Kol pica keliauja į skrandį, nėra labai didelio skirtumo, kaip ją valgote, tačiau naują būdą, kurį papasakojo ekspertai, išbandyti tikrai galima. Galbūt tai palengvins šio mėgstamo patiekalo valgymo procesą?  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų