Arenoje įrengta virtuvė
Nuo ankstyvo ryto (7 val. 30min.) „Žalgirio arenoje“ Kaune vyksta darbai – intensyviai ruošiamasi vakaro koncertui. Didžiausio šių metų sunkiosios muzikos koncerto Lietuvoje kaltininkai, „Iron Maiden“ muzikantai, pageidavo arenoje įrengti virtuvę, kurioje maistas bus tiekiamas tris kartus. Į Kauną tralais atgabentą garso, šviesos aparatūrą ir scenos techniką montuoja per 60 pagalbinio personalo darbuotojų.
Specialiai jiems arenoje ruošiami pusryčiai, pietūs ir vakarienė. Reikalaujant grupės agentams, maistas gaminamas tik iš pačių kokybiškiausių produktų. Visą dieną užtikrinama galimybė atsigaivinti pienu, angliška (pageidautina Jorkšyro) juodąja ir žaliąja arbata, geros kokybės kava, šaltinio vandeniu, sodos gėrimais ir sultimis, šviežiais vaisiais ir užkandžiais.
Žvaigždėms – vegetariškų patiekalų pasirinkimas, prabangus vynas ir lietuviškas alus
Grupės atstovų pateiktuose reikalavimuose nurodyta, kad meniu būtinai turi būti vegetariški patiekalai. Pusryčiams pageidauta avižinės košės, šviežių vaisių, jogurto, baltos ir juodos duonos, džemo, medaus, virtų ir keptų kiaušinių, bulvių, dešrelių ir vegetariškų patiekalų. Pietums ruošiami karštieji mėsos ir vegetariški patiekalai, įvairių rūšių salotos. Vakarienei buvo pageidauta vegetariškos sriubos, šviežių salotų ir vaisių, mėsos, paukštienos ir žuvies patiekalų, desertų.
Muzikantų persirengimo kambariuose bet kuriuo metu turi būti mineralinio vandens (pageidautina negazuoto „Evian“), energinio gėrimo, prabangaus baltojo (pageidautina „Montrachet“, „Pinot Grigio“) ir prancūziško raudono vyno. Pažymėtina, kad šalia užsienio alaus rūšių, muzikantai atskirai pageidavo vietinio lietuviško alaus.
„Iron Maiden“ į Kauną atvyksta stipriausios sudėties. Scenoje lietuviai išvys grupės įkūrėją bosistą Steve Harris, dainininką Bruce Dickinson, gitaristus Dave Murray, Adrian Smith ir Janick Gers, būgnininką Nicko McBrain.