JUMS REIKĖS:
300 g kiaulienos sprandinės
100 g varškės sūrio (rūkyto)
prieskonių mišinio(prieskonių kepsniams)
aliejaus
GARNYRUI REIKĖS:
300 g mažųjų bulvyčių
1 cukinijos
1 baklažano
1 saldžiosios paprikos
2 kukurūzų
3 – 4 pievagrybių
7 – 8 smidrų
Kiaulieną supjaustome norimo dydžio kepsniais. Sprandinės kepsnį reikia įpjauti per pusę. Vėliau į ten dėsite sūrį, tačiau pradžioje tiek viduje, tiek iš išorės mėsą reikėtų pasūdyti, pabarstyti pipirų, ožragės prieskonių.
Kepsnius reikėtų apšlakstyti vynuogių kauliukų aliejumi, kuris suminkština mėsą. Tada į kepsnių vidų įdėti rūkytą sūrį su česnaku.
Daržoves supjaustome gabaliukais, beriame įvairių prieskonių ir įpilame aliejaus. Viską išmaišome, kad aliejus pasidengtų, ir veriame ant medinių iešmelių. Kai kepsnys įpusėja kepti, dedame į grilį daržovių iešmelius.
Valgome su naminiu pomidorų padažu ir pakepinta duonele.
Galutinį patiekalo rezultatą galite išvysti laidoje, esančioje straipsnio pradžioje.
Laidą „Lidl griliaus talentai“ žiūrėkite kiekvieną penktadienį 18 val. per TV3 televiziją.
VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA: