Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Cukraus tai kaip po karo, kai buvo skonį pamiršę. Na kiekvienam savo. Bet čirviniai nėra visai pamiršti. Kartais visus patiekalus prisimename net sausai ius per mėsmalę.
Niekada nededu cukraus. Kad nori, valgo su uogiene, kad nori, su sirupu
Ar galvoje negerai, šitiek cukraus !!!
Keturi valgomieji šaukštai druskos tikrai blynams nepadėjo
turiu ir senovinę keptuvę ir čirviniai blynai žinomi visiems na tik gal dabartiniam jaunimui ,nes jau ne daug kas turi tokias keptuves o ,,badp va7dinosi todel ,kad buvo galima iskepti skanius be jokiu priedų ,tai buvo prieinama ir vargingiausiai gyvenantiems zmonems
Kas buvo senoveje ,viskas skanu taupu ir ekologiska
Tais laikais zmones buvo figuringi ir nes valge sveika maistą ,kad ir prastesnį ,bet nepalyginsi į dabartinį.
Kas buvo senoveje ,viskas skanu taupu ir ekologiska
Tais laikais zmones buvo figuringi ir nes valge sveika maistą ,kad ir prastesnį ,bet nepalyginsi į dabartinį.
Net savo skarvados neturėjo
@XLL
Tamstele neįsivaizduoji, kiek ji kainuodavo. Dar apie 60 metus ne kiekviena šeimininkė turėjo žarijom kaitinamą lygintuvą, elektra retam name buvo, taip pat mėsmalę.
Skanu ir primena vaikystę :)
REKLAMA
REKLAMA
Nostalgiški čirviniai blynai pagal Ritą: išeina tobuli