Guliašui reikės: 800 g kiaulienos, 2 morkų, 2 svogūnų, raugintų agurkų, grietinės, prieskonių, garstyčių, pomidorų padažo.
Gaminimas:
1. Kiaulieną supjaustyti juostelėmis, įtrinti su prieskoniais įdėti kelis šaukštus majonezo ir padėti į šaldytuvą kelioms valandoms.
2. Mėsą pakepinti keptuvėje, po to sudėti į puodą, įpilti vandens ir troškinti. Kol mėsa troškinasi, sutarkuoti morkas ir žiedais supjaustyti svogūnus. Juos pakepinti keptuvėje, kol suminkštės ir sudėti į puodą su mėsa.
3. Tada pagaminti padažą: nusemti truputį sultinio nuo troškinamos mėsos, įdėti grietinės, pomidorų padažo ir šiek tiek garstyčių. Įmaišyti šaukštą miltų, kad padažas būtų tirštesnis, viską išplakti ir supilti į puodą su mėsa bei daržovėmis, viską gerai išmaišyti.
4. Agurkėlį sutarkuoti ir taip pat sudėti į puodą, viską dar šiek tiek patroškinti.
Skanaus!