Blynams reikės: 300g kopūsto, 100g maltos kalakutienos ar vištienos, 1 kiaušinio, 1-2 šaukštų miltų, druskos, pipirų, džiovintų česnako granulių.
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
(12 nuotr.) Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Įdaryti kotletai su raugintais kopūstais ir bulvėmis
Paruošimas:
1. Smulkiai supjaustome kopūstą, užpilame pusę puodelio vandens ir troškiname, kol suminkštės. Atvėsiname, vandens perteklių nusunkiame.
2. Sumaišome troškintus kopūstus su likusiais produktais.
3. Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir šaukšto pagalba formuojame nedidelius blynelius.
Skanaus!
REKLAMA