Vis dėlto, jeigu nežinote tiksliai ir detaliai, kaip tai daryti, mes jums išduosime paslaptį.

Jums reikės:
2 svogūnai, 40ml acto 7%, 100ml verdančio vandens, 1a.š. druskos, 2a.š. cukraus, keli lauro lapeliai, keli juodieji pipirai. Pagal norus: krapai, čili pipirai, garštyčių sėklos
Verdantį vandenį užpilti ant druskos ir cukraus ir išmaišyti. Svogūnus supjaustyti žiedais ar pusžiedžiais. Sudėti į stiklainį ir padaužti kočėlo galu, kol išsikirs kiek skysčio. Užpilti vandenį, actą ir suberti prieskonius. Stiklainį papurtyti ir palikti pastovėti.
Pačių geriausių ir skaniausių šašlykų receptą rasite čia.
Recepto šaltinis: www.skanuskasneliai.blogspot.se