• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei netrukus kepsite šašlykus, būtinai prie jų paruoškite gardžių svogūnų, kurie nepaliks abejingų. Bet prieš tai pamėginkite paklausti bet kurios šeimininkės, kaip ji juos marinuoja. Tikėtina, kad atsakymas bus su cukrumi ir druska. 

8

Jei netrukus kepsite šašlykus, būtinai prie jų paruoškite gardžių svogūnų, kurie nepaliks abejingų. Bet prieš tai pamėginkite paklausti bet kurios šeimininkės, kaip ji juos marinuoja. Tikėtina, kad atsakymas bus su cukrumi ir druska. 

REKLAMA

Vis dėlto, jeigu nežinote tiksliai ir detaliai, kaip tai daryti, mes jums išduosime paslaptį. 

Jums reikės: 

2 svogūnai, 40ml acto 7%, 100ml verdančio vandens, 1a.š. druskos, 2a.š. cukraus, keli lauro lapeliai, keli juodieji pipirai. Pagal norus: krapai, čili pipirai, garštyčių sėklos

Verdantį vandenį užpilti ant druskos ir cukraus ir išmaišyti. Svogūnus supjaustyti žiedais ar pusžiedžiais. Sudėti į stiklainį ir padaužti kočėlo galu, kol išsikirs kiek skysčio. Užpilti vandenį, actą ir suberti prieskonius. Stiklainį papurtyti ir palikti pastovėti.

Pačių geriausių ir skaniausių šašlykų receptą rasite čia. 

Recepto šaltinis: www.skanuskasneliai.blogspot.se

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų