Jums reikės: 200 gramų krabų lazdelių, 2 kiaušinių, 150 gramų kietojo sūrio, 40-50 gramų miltų, 1-2 skiltelių česnako, druskos, maltų pipirų, džiūvėsėlių, aliejaus kepti.
Iš pradžių krabų lazdeles smulkinkite smulkintuvu arba tarkuokite tarka bei dėkite į dubenį. Sūrį taipogi sutarkuokite bei dėkite į dubenį. Įspauskite česnaką, įmuškite kiaušinius, berkite miltus, pagardinkite druska ir pipirais bei gerai išmaišykite.
Tuomet formuokite nedidelius kotletukus (jei masė kiek per skysta, dėkite dar šiek tiek miltų), apvoliokite džiuvėsėliuose ir apkepinkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Patiekite ir skanaukite!
Šaltinis: https://worldrecipes.eu/lt