Praėjusį penktadienį duris atvėrė alaus restoranas-bravoras „Prie Katedros“, įsikūręs vietoj gerai vilniečiams žinoto restorano „Avilys“.
Restoranas-bravoras „Prie Katedros“, tęsdamas alaus gamybos tradicijas, gamina trijų rūšių natūralų gyvą alų: šviesųjį, medaus ir tamsų. Alaus gamybos procese naudojamos tik natūralios žaliavos (vanduo, salyklas, apyniai, mielės ir ekologiškas medus), o pats procesas atliekamas laikantis visų tradicinių reikalavimų.
Restorano pavadinimas „Prie Katedros“ pasirinktas ne vien dėl to, kad jis yra šalia Vilniaus Arkikatedros, tačiau ir išlaikant senas tradicijas, kai senovėje bravorai veikė prie vienuolynų. Dalis restorano „Prie Katedros“ pelno kas mėnesį bus skiriama Vilniaus Arkikatedrai bazilikai.