Verslininkai Martinavičiai nesiskiria tiek namuose, tiek darbe. Daugelį sutuoktinių tai erzintų, ar netgi pastūmėtų prie skyrybų slenksčio. Nors Sigitui ir Natalijai tai yra antroji santuoka, tačiau palaikydami tokį gyvenimo tempą jie kartu gyvena jau dešimtmetį. „Tai 24 valandas per parą trunkantis malonumas“, – tikina Sigitas Martinavičius, paklaustas ar nepabosta nuolatinis žmonos buvimas šalia.
Aštriais pasisakymais socialinėmis temomis garsėjantis verslininkas S. Martinavičius prisipažįsta mėgstantis palepinti žmoną, kurią laiko svajonių moterimi: „Mylinti, nuoširdi bei kantri – tai viskas, ko vyrui reikia“.
Tačiau garsi papuošalų kūrėja taip pat turi savo nuomonę apie santykius šeimoje: „Šeimos galva yra vyras, o moteris – kaklas, taigi viskas priklauso nuo moters išradingumo. Jei jūsų vyras po darbo neskuba namo – pagalvokite, ką darote ne taip“. Moteris tikina, kad visuomet galima pasitelkti fantaziją, pozityvų mąstymą, o kartais tereikia šypsenos.
„Savo vyrą gerai pažįstu. Kelias į jo širdį yra neabejotinai per skrandį, tad reikia pasistengti virtuvėje, norint jį nustebinti“, – laidoje šį sekmadienį 9.30 val. pasakos Natalija, ragaudama sutuoktinio Sigito bei laidos „Virtuvės istorijos“ kulinarijos guru Ruslano Bulgovo gamintą saldžiarūgščią vištieną su daržovėmis.
Laidos „Virtuvės istorijos“ vedėjai S. Dakšatė-Petrulėnė kartu su kolega Andriumi Žiurausku panoro išsiaiškinti koks maistas patinka verslininkų Martinavičių šeimai. Sutuoktiniai tikins, kad valgo viską, tik prioritetas kiekvienam skirtingas. „Svarbiausia, kad maistas būtų pagamintas iš šviežių produktų“, – sako Sigitas, o štai Natalijai svarbiausia estetika. „Nesvarbu, kas yra lėkštėje – svarbiausia, kad tai atrodytų patraukliai“, – šypsosis žinoma moteris.
Dar daugiau Natalijos patarimų moterims apie vyrus, S. Martinavičiaus gebėjimai virtuvėje, daug geros nuotaikos ir skanūs receptai – jau šį sekmadienį, 9.30 val. TV3 kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“.