Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
aš lidl per akciją šviežių midijų pirkau po 3 eurai už 1 kg.
neteisinga sąvoka - restoranai niekada neprilygs namų virtuvei, galima būtų girtis "beveik kaip namuose". Net paprasčiausias maistas geresnis už restorano, nes sau nekenksi darydamas įvaizdį, o ne kokybę. Yra ir teiginys - maitintis viešoje įstaigoje ilgiau nei 5 metus yra pavojinga sveikatai ir gal būt gyvybei. Tą patvirtina ir jaunų ir pagyvenusių 70-80 ir daugiau, net >100 m. amžiaus žmonių sveikatos ir maitinimosi palyginimai. Aš pats jaunystėje neretai sunegaluodavau dėl virškinimo sistemos sutrikimų, mano atžalos neretai skundžiasi tuo pačiu, o dabar aš neturiu jokių problemų visose srityse, išskyrus kad reikia akinių skaitymui. Nebesimaitinu svetimų rankų pagamintu maistu bei daug bėgioju, kas savaime gerina medžiagų apykaitą, nereikia jokių maisto papildų, vaistų. O gamtos oro jonai (laukų ar miško) yra tiesiog stebuklas, neįmanoma pervertinti
iš ko tie restoranų darbuotojai išgyvena?, negi tevai išlaiko, ar savo šiknas pardavinėja pagal skelbimus?
taip ir yra,sušių kaina neadekvati 8 e vienam žmogui 8 vnt.t.y. 8 kąsniai.Iš pirmo karto skonis buvo geras,tik vaizdas nelabai,iš trečio karto viskas super.Vieną kartą viską susipirkus,paskui labai greitai gaunasi.Dariau keptus pagal Beatą.Trims žmonėmsiš viso gaunasi apie 5 eur.
Jeigu man dar ir primoketu as tu jusu midiju nevalgyciau apsivemciau is karto turbut ir sliekus galetumet praryt kad tik butu restorane o midijos kaip maxos gyvates slykstu bet zmones viska valgo nes gi restorane
nesuprantu kuriem idijiotams galetu patik midijos...
Ateityje bus prabanga ir į parduotuvę nueit.
@Danutė ė
gal galečiau tave palepinti slidžiuoju patiekalu?
@Ieškaužmonos
Ačiū, bet tokio patiekalo nesinori,nebet paieškot perliukų.
@Danutė ė
vertingiausias perliukas būtų Jūsų išpuoselėtoje austrėje
@Ieškaužmonos
Oho, kaip iteligentiskai parašytos"kudlotos"mintys
@Danutė ė
Nera nieko skanisu uz kepta riebu karbonada tik jau ne su tom bulbom virtom smirdanciam pridegusiam aliejuje o bulviu kose ir dar agurkeliu rs
raugintu
raugintu
@Xxxx
Va čia tai maistas, nors tų midijų būna ežeruose. Ateity gal ir teks ieškot jų.
@Danutė ė
sutinku, jeigu plačiai atidaryta midija, tai riebus karbonadas į jos vidų taip pat tinka
@Ieškaužmonos
O, ištekes Marcliute ištekės jepi mat, jei ne šiemet - kitąmet.
REKLAMA
REKLAMA
Namuose kaip restorane: patiems pasigaminti šį gurmanišką patiekalą atsieis 3 kartus pigiau