Skrudintai antienos krūtinėlei su obuolių ir pupelių troškiniu reikės:
- 2 antienos krūtinėlių
- 100 g svogūno
- 200 g šoninės
- 300 g obuolių
- 400 g konservuotų pupelių
- 200 ml obuolių sulčių
- Druskos
- Pipirų
- Petražolių
Gaminimo eiga:
Antienos odelę įpjaukite peiliu.
Gerai įkaitinkite keptuvę ir dėkite antienos krūtinėles oda žemyn. Gerai paskrudinkite ir dėkite į 180 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 15 minučių.
Ištraukę palikite pailsėti bent 5 minutes. Susipjaustykite ir paskaninkite druska ir pipirais.
Visus profesionalaus virtuvės šefo patarimus išgirskite vaizdo įraše recepto pradžioje.
Laidą „Šviežios idėjos su „Lidl“ žiūrėkite šokiadieniais per TV3 12 val., 16:30 val. ir 22:30 val., per TV8 – 18 val.
Straipsnis parengtas pagal TV3 ir TV8 laidą „Šviežios idėjos su „Lidl“.