Taigi, 12 saldainių reikės:
100 gr.kokoso drožlių, 0.5 skardinės kondensuoto pieno, 3 a.š.cukraus pudros, 90 gr.pieniško šokolado, 40 gr.juodo šokolado, 30 gr.sviesto
Kondensuotą pieną sumaišiau su kokoso drožlėmis ir cukraus pudra. Ant kepimo popieriaus dėjau iš masės suformuotus pailgus batonėlius.
Batonėlius pastačiau valandai į šaldytuvą. Dubenyje, ant garų vonelės ištirpinau šokoladą su sviestu, kuriame mirkiau kokosinius batonėlius.
Šokoladu aplietus batonėlius vėl sudėjau ant popieriaus, patrupinau ant viršaus migdolų drožlių (nebūtina) ir pastačiau atgal į šaldytuvą.
P.s. aš dariau vakare, todėl mano saldainiai šaldytuve buvo per visą naktį, o ryte prie kavos juos ragavome.