• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė sako, kad nėra nieko skaniau už naminius „Bounty“ šokoladukus, todėl ji siūlo juos gaminti ne tik sau pasilepinti, bet ir pradžiuginti svečius, jei jie užklys pas jus. 

5

Tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė sako, kad nėra nieko skaniau už naminius „Bounty“ šokoladukus, todėl ji siūlo juos gaminti ne tik sau pasilepinti, bet ir pradžiuginti svečius, jei jie užklys pas jus. 

REKLAMA

Taigi, 12 saldainių reikės: 

100 gr.kokoso drožlių, 0.5 skardinės kondensuoto pieno, 3 a.š.cukraus pudros, 90 gr.pieniško šokolado, 40 gr.juodo šokolado, 30 gr.sviesto

Kondensuotą pieną sumaišiau su kokoso drožlėmis ir cukraus pudra. Ant kepimo popieriaus dėjau iš masės suformuotus pailgus batonėlius.

Batonėlius pastačiau valandai į šaldytuvą. Dubenyje, ant garų vonelės ištirpinau šokoladą su sviestu, kuriame mirkiau kokosinius batonėlius.

Šokoladu aplietus batonėlius vėl sudėjau ant popieriaus, patrupinau ant viršaus migdolų drožlių (nebūtina) ir pastačiau atgal į šaldytuvą.

P.s. aš dariau vakare, todėl mano saldainiai šaldytuve buvo per visą naktį, o ryte prie kavos juos ragavome.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų