• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tai bus pati tobuliausia laida!“ – apsidžiaugė visa TV3 laidos „Beatos virtuvė“ komanda sužinojusi, kad pirmojo spalio šeštadienio laida bus skirta... cepelinams. Šeštadienį 10.30 val. Beata Nicholson parodys, kaip paruošti cepelinus be tradicinės bulvių tarkavimo mašinos, ir pasiūlys orkaitėje keptų cepelinų receptą. O tiems, kurie vis dar nedrįsta patys namie išsivirti cepelinų, bus skirta speciali kulinarinė pamoka, kurioje dalyvaus TV3 kultinio serialo „Moterys meluoja geriau“ aktorės.

„Tai bus pati tobuliausia laida!“ – apsidžiaugė visa TV3 laidos „Beatos virtuvė“ komanda sužinojusi, kad pirmojo spalio šeštadienio laida bus skirta... cepelinams. Šeštadienį 10.30 val. Beata Nicholson parodys, kaip paruošti cepelinus be tradicinės bulvių tarkavimo mašinos, ir pasiūlys orkaitėje keptų cepelinų receptą. O tiems, kurie vis dar nedrįsta patys namie išsivirti cepelinų, bus skirta speciali kulinarinė pamoka, kurioje dalyvaus TV3 kultinio serialo „Moterys meluoja geriau“ aktorės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ar dažnai verdate didžkukulius?“ – šeštadienį Beata paklaus trijų populiariojo serialo aktorių – Aušros Štukytės, Vitalijos Mockevičiūtės ir Linos Rastokaitės. „Labai... labai pirmą kartą!“ – juokdamasi prisipažins Galinos heroję TV3 seriale įkūnijanti, bet naujos kartos info šou „Viral‘as“ vedanti Vitalija. „Niekada gyvenime!“ – jai pritars Oksaną seriale vaidinanti kolegė Lina. – Aš žinau, kad jie yra iš mėsos. Tik atsimenu, kaip mamytė tuos tarkius nugręždavo vadinamaisiais sląstukais ir tada lipdydavo tokius nedidukus. Tokius, jei su mėsa, tai ir tris, ir keturis suvalgyti galiu!“

REKLAMA

Šmaikščioji A. Štukytė skusdama bulves atviraus, kad cepelinai jai primena vaikystę, kai būrį vaikaičių skaniais cepelinais vaišindavo jos močiutė. „Sakydavo: vaikai, ar valgysit pusryčių? O po pusvalandžio ant stalo jau garuodavo skanieji didžkukuliai“, – prisiminimais šeštadienio laidoje dalinsis aktorė. – Žinoma, iš tiesų, taip mus palepinti ji keldavosi penktą ryto, skusdavo bulves, jas virdavo, tarkuodavo, o jau paskui belikdavo tik cepelinus išvirti.“

REKLAMA
REKLAMA

„Dažnai žmonės tiki, kad pasigaminti cepelinus pačiam yra tokio sudėtingumo veiksmas kaip nukeliauti į Mėnulį. Bet tai mitas! Iš tiesų, jei kelios moterys susibėgs kartu, tai beplepėdamos šį lietuvišką tradicinį skanėstą galės pasigaminti per kokias dvidešimt minučių!“ – mokydama aktores sūrmaišiu spausti bulvių tarkius ir lipdyti cepelinus sakys Beata.

Kaip seksis Beatai aktores mokyti lipdyti cepelinus, kaip greitai ir skaniai pasigaminti studentiškus, varške ar grybais bei šonine įdarytus cepelinus ir kokiu tarkuotų bulvių valgiu galima sudominti vaikus, TV3 žiūrovai pamatys laidoje „Beatos virtuvė“ jau šį šeštadienį 10.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų