Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Tas žalsvas skystis,žurnalistai, vadinamas išrūgomis.
Joks čia ne paveldas,nes niekada žmonės iki nepriklausomybės negalėjo laikyti kelių melžiamų karvių,be ko nei tiek pieno,nei išrūgų negausi.O ir tų vadinamų" šampanų" nepasigaminsi.Pieninėse,taip,galima buvo pasigaminti.
Joks čia ne paveldas,nes niekada žmonės iki nepriklausomybės negalėjo laikyti kelių melžiamų karvių,be ko nei tiek pieno,nei išrūgų negausi.O ir tų vadinamų" šampanų" nepasigaminsi.Pieninėse,taip,galima buvo pasigaminti.
@Vija
,
Tokį pusiau minkštą sūrį iš saldaus ir surūgusio pieno ir aš dariau.O tą vadinamą šampaną buvo pagaminusi vestuvėms
žento motina, tada dirbusi pieno kombinate.Manęs tai nė kiek nenustebino Vidos receptas
žento motina, tada dirbusi pieno kombinate.Manęs tai nė kiek nenustebino Vidos receptas
Tokį pusiau minkštą sūrį iš saldaus ir surūgusio pieno ir aš dariau.O tą vadinamą šampaną buvo pagaminusi vestuvėms
žento motina, tada dirbusi pieno kombinate.Manęs tai nė kiek nenustebino Vidos receptas
žento motina, tada dirbusi pieno kombinate.Manęs tai nė kiek nenustebino Vidos receptas
REKLAMA
REKLAMA
Moteris gamina protėvių mėgtą, tačiau pamiršta gėrimą: vadina jį pieno šampanu