Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Tas žalsvas skystis,žurnalistai, vadinamas išrūgomis.
Joks čia ne paveldas,nes niekada žmonės iki nepriklausomybės negalėjo laikyti kelių melžiamų karvių,be ko nei tiek pieno,nei išrūgų negausi.O ir tų vadinamų" šampanų" nepasigaminsi.Pieninėse,taip,galima buvo pasigaminti.
Ona, netiesa gyvenau kaime,laukiau tris
Ona, netiesa gyvenau kaime,laukiau tris
@Vija ,
Tokį pusiau minkštą sūrį iš saldaus ir surūgusio pieno ir aš dariau.O tą vadinamą šampaną buvo pagaminusi vestuvėms
žento motina, tada dirbusi pieno kombinate.Manęs tai nė kiek nenustebino Vidos receptas
Tokį pusiau minkštą sūrį iš saldaus ir surūgusio pieno ir aš dariau.O tą vadinamą šampaną buvo pagaminusi vestuvėms
žento motina, tada dirbusi pieno kombinate.Manęs tai nė kiek nenustebino Vidos receptas
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų