Laidos „Prieš srovę“ žurnalistams 76-erių vyras sutiko papasakoti daugeliui neįprastas savo mitybos taisykles, kurių laikydamasis tikisi sulaukti daugiau nei 100-o metų.
Buvęs morgo darbuotojas per gyvenimą yra skrodęs daugiau nei 2000 žmonių. Iš arti matydamas įvairiausių ligų anatomiją molekulių lygmenyje, vyras padarė išvadą, kad visos žmonių ligos – dėl prastos mitybos ir netinkamo maisto ruošimo.
Morge dirbusio vyro pastebėjimai priblokš: kas labiausiai sudarko mūsų organzimą?
(14 nuotr.) Morge dirbusio vyro pastebėjimai priblokš: kas labiausiai sudarko mūsų organzimą? (nuotr. TV3)
Morge dirbusio vyro pastebėjimai priblokš: kas labiausiai sudarko mūsų organzimą? (nuotr. TV3)
Morge dirbusio vyro pastebėjimai priblokš: kas labiausiai sudarko mūsų organzimą? (nuotr. TV3)
Morge dirbusio vyro pastebėjimai priblokš: kas labiausiai sudarko mūsų organzimą? (nuotr. TV3)
Morge dirbusio vyro pastebėjimai priblokš: kas labiausiai sudarko mūsų organzimą? (nuotr. TV3)
Morge dirbusio vyro pastebėjimai priblokš: kas labiausiai sudarko mūsų organzimą? (nuotr. TV3)
Morge dirbusio vyro pastebėjimai priblokš: kas labiausiai sudarko mūsų organzimą? (nuotr. TV3)
Morge dirbusio vyro pastebėjimai priblokš: kas labiausiai sudarko mūsų organzimą? (nuotr. TV3)
Morge dirbusio vyro pastebėjimai priblokš: kas labiausiai sudarko mūsų organzimą? (nuotr. TV3)
Morge dirbusio vyro pastebėjimai priblokš: kas labiausiai sudarko mūsų organzimą? (nuotr. TV3)
Morge dirbusio vyro pastebėjimai priblokš: kas labiausiai sudarko mūsų organzimą? (nuotr. TV3)
Morge dirbusio vyro pastebėjimai priblokš: kas labiausiai sudarko mūsų organzimą? (nuotr. TV3)
Morge dirbusio vyro pastebėjimai priblokš: kas labiausiai sudarko mūsų organzimą? (nuotr. TV3)
Morge dirbusio vyro pastebėjimai priblokš: kas labiausiai sudarko mūsų organzimą? (nuotr. TV3)
Sveikuolį pasiutusiai traukia šokoladai, tačiau šį laiko triguba blogybe ir vengia kaip įmanydamas. "Sudeginta kakavos pupelė, pridėta riebalų ir cukraus. Trys blogybės viename produkte. Bulka, batonai, bakuchenai, pyragaičiai - nepatartina. Aš tai išbandęs ant savęs", – pastebėjimus žeria A. Bložė.
Tačiau labiausiai aplinkinius šokiruoja faktas, kad buvęs morgo darbuotojas valgo tik žalią mėsą. „Gyva mėsa - kaip anglis. Virta, kepta - kaip pelenai. Žalią mėsą su daržovėmis sumaišai ir viskas“, – vaizdingai pasakoja sveikuolis.
A. Bložė alkoholiu nepiktaudžiauja ir netgi pataria kai kurias ligas gydyti dozuotai geriant vandeniu skiestą serbentų vyną: „Vynas mažina spaudimą kraujo, jame gausu mikroelementų ir vitaminų. O trečias zuikis svarbiausias – jis skaldo cholesterolį?“, – vyno privalumais įsitikinęs pensininkas.
Didelėmis blogybėmis jis taip pat laiko ir majonezą, margariną bei kavą.
REKLAMA