Kaparėliai, 50 gramų
Bulvės, virtos, 2 vienetai
Konservuoti žirneliai, 100 gramų
Salierai, stiebai, 2 vienetai
Marinuoti agurkai, 2 vienetai
Kiaulės kumpis, virtas parūkytas, 200 gramų
Majonezas, 4 šaukštai
Kiaušiniai, virti, 4 vienetai
Petražolės, truputį
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, malti, pagal skonį
Paruošimas:
Bulves, salierus, agurkus ir kumpį supjaustyti kubeliais.
Į supjaustytus produktus sudėti kaparėlius, žirnelius ir majonezą, išmaišyti. Prieskonius dėti pagal skonį.
Mišrainę padalinti porcijomis, sudėti į lėkštes apvalia platforma.
Kiekvieną platformą papuošti petražolėmis.
Iš kiaušinių medinių pagaliukų pagalba padaryti zuikučius.
Ant mišrainės viršaus sudėti zuikius.
Linksmų Velykų!