Reikės: 600 gr kiaulienos faršo, 1 kiaušinio, 1 svogūno, 3 v.š. džiūvėsėlių, maltos mėsos prieskonių, prieskoninių žolelių, pipirų ir druskos, aliejaus kepimui.
Padažui: 500 ml sultinio (naudojau sultinio kubelį), 250 ml neriebios grietinėlės (naudojau 12 %), 1 v.š. miltų.
Į faršą įmušiau kiaušinį, įdėjau smulkintą svogūną, džiūvėsėlius, pagardinau prieskoniais ir išmaišiau. Iš masės formavau kukulius ir juos iškepiau keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kol kepė kukuliai, atskirame inde sumaišiau ingredientus, skirtus padažui. Iškeptus kukulius perdėjau į lėkštę.
Į keptuvę, kurioje kepė kukuliai, supyliau padažą, jam pradėjus virti, sudėjau kukulius. Kukulius kartu su padažu patroškinau ~ 5 min. Skanaus!