• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visi namuose turime pjaustymo lentelę. Vieną naudojame daržovėms, kitą - mėsai. Dar blogiau tada, kai šeimininkėms renkasi vieną universalią lentelę visiems maisto produktams. 

Visi namuose turime pjaustymo lentelę. Vieną naudojame daržovėms, kitą - mėsai. Dar blogiau tada, kai šeimininkėms renkasi vieną universalią lentelę visiems maisto produktams. 

REKLAMA

Nepamirškite, kad privalote tokią lentelę valyti vieną kartą per savaitę vandenilio peroksidu. 

Ši priemonė yra ypač veiksminga kovoje su bakterijomis ir mikrobais, kurie kaupiasi pjaustymo lentelės paviršiuje. 

Tereikia gerai išmuiluoti išplauti lentelę su šiurkščia kempinėle po tekančiu vandeniu ir tada užpilti vandenilio peroksido. Kai tai padarysite, leiskite peroksidui įsigerti į lentelę, palaukite bent 15-20 minučių ir tada gerai išplaukite po tekančiu vandeniu. Tada nuskalaukite virintu vandeniu. 

Štai! Jūsų pjaustymo lentelėje neliko mikrobų ir bakterijų. Drąsiai gaminkite pietus savo šeimai. 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų