Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Manyčiau, kad mielės, kepant gaminiams prie 220-200 laipsnių, žūva, tai nesuprantu jų tokio didelio žalingo poveikio žarnynui, ir dedama jų tik 25-30 gr. 1 kg miltų, kepinį iš tokio kiekio miltų valgysime apie savaitę. Suprantama visur reikalaingas saikas, taip pat ir šiems gaminiams. O dėl tarpinių mielių veikimo produktų kiekių gaminyje niekur neradau duomenų, ar neišpučiama žala mielių poveikio žmogaus organizmui. O gal tai mados reikalas.
Taip, mielėse yra purinų, bet jų yra beveik visur. Su kepenimis, pupelėmis, mėsa, vištiena, lašiša, žuvimis ir kitais produktais jų gauname tūkstančius kartų daugiau nei iš mielių, esančių duonoje.
o apie mieliu neigiama itaka zmonems, kurie kencia nuo podagros priepuoliu, net neuzsiminta..? Mieles yra vienas is daugiausiai turintis purinu (nuodinga medziaga, kuri skatina organizme slapimo rugsties gamyba, kurios perteklius su laiku ir sukelia podagros priepuolius)produktas.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų