Mėsos perdirbimo įmonės pataria gyventojams ruoštis mėsos produktų kainų šuoliui, praneša "Lietuvos rytas".
REKLAMA
REKLAMA
„Apklausėme įmonių vadovus ir galime tiksliai konstatuoti, kad per artimiausius 1-2 mėnesius mėsos gaminiai pabrangs net iki 20 procentų. Pigiausi gaminiai, pavyzdžiui, pieniškos dešrelės arba „Daktariška“ dešra, brangs mažiau, nes ten mažiau mėsos. Tuo tarpu natūralių, šaltai rūkytų produktų mėgėjams teks mokėti gerokai daugiau“, – nelinksmai prognozavo Lietuvos mėsos perdirbėjų asociacijos vadovas Mindaugas Kuklierius.
Pasak dienraščio, jo nuomone, tai – tik pirmasis kainų šuolis. Dar kartą mėsa turėtų brangti nuo Naujųjų metų.
REKLAMA