Jei manote, kad išbandėte visus įmanomus kiaušinio valgymo būdus, pagalvokite dar kartą, nes „TikTok“ išplitusi gudrybė tapo populiari net tarp žmonių, kurie nemėgsta kiaušinių. Tereikia kietai išvirti kiaušinį, palaukti, kol jis atvės ir sutarkuoti.
Taip žmonės patobulina savo skrebučio skonį nuo tada, kai Sarah Thomas-Drawbaugh pasidalijo receptu „TikTok“. Grotažymė #tarkuotaskiaušinis (angl. grated egg) turi 14 mln. peržiūrų, šimtus vaizdo įrašų ir dešimtis recepto variantų, rašo thesun.co.uk.
@cookingwithayeh Total gamechanger! Ib @Sarah Thomas-Drawbaugh #gratedegg #gratedeggtoast ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey
Receptą pamilo visi
Australų maisto tinklaraštininkė Ayeh Manfre pasidalijo savo receptu „TikTok“ ir sakė, kad tai pakeičia kiaušinio skonį. Ayeh prisipažino, kad nemėgsta kiaušinių ir paragino vartotojus, kurie jų nevalgo, išbandyti šį būdą.
Vaizdo įraše Ayeh paskrudino duonos riekelę, užtepė ją aštriu majonezu bei avokadu. Tada ji kietai virtą kiaušinį užtarkavo ant sumuštinio. „Tai atrodo taip gražiai, tarsi būtų apibarstyta sūriu“, – sakė ji.
Žiūrovai išmėgino Ayeh receptą ir ne vienas sutiko, kad tai pakeitė jų požiūrį į kiaušinius. „Visiškai sutinku su tavimi! Taip net nesijaučia kiaušinio skonis!“, – komentavo vienas.
Antrasis pridūrė, kad vaizdas jį sužavėjo, nors nė nemėgsta kiaušinių. Trečiasis rašė:
„Tai taip protinga! Aš mėgstu kiaušinius, bet kartais atrodo, kad per daug jų suvalgau ir tai darosi keista. Haha, ši gudrybė padės man nurimti, kad nesuvalgau per daug kiaušinių.“