„Džiaugiamės, kad jau kurį laiką sėkmingai bendradarbiaujame su Baltijos šalių tiekėjais ir gamintojais tiek Lietuvoje, tiek Latvijoje ir Estijoje. Taip galime savo klientams pasiūlyti aukščiausios kokybės produktus. Prieš metus pradėjome bendradarbiauti su Latvijos pieno tiekėjais „Food Union“ ir toliau sėkmingai tai darome, o darbą su „SunCrisp” pradėjome 2013 m. sausį. Nuo to laiko mūsų klientai, pirkdami bet kurio patiekalo kompleksą, prie pagrindinio patiekalo vietoj keptų bulvyčių gali pasirinkti šviežias salotas ar morkytes. Per 10 sėkmingų bendradarbiavimo mėnesių pastebėjome, kad Lietuvoje klientai atranda šią galimybę ir vis dažniau renkasi morkytes”, – teigė Ieva Salmela, „Hesburger” plėtros direktorė.
Specialios veislės „SunCrisp“ mažosios morkytės yra auginamos 20 hektarų ploto sklypuose Latvijoje, Babytės regione. „Suncrisp“ morkytės yra greitai supakuojamos ir paruošiamos tolesniam tiekimui į „Hesburger“ restoranus, taip jos ilgai išlaiko šviežumą ir nepraranda maistinių savybių.
„Kadangi vasara buvo šilta ir saulėta, šių metų morkyčių rudens derlius itin gausus. Mūsų klientai ir partneriai visada džiaugiasi galėdami įsigyti vietos rinkoje užaugintų morkų. Taip pat šios jos yra pakuojamos į specialius indelius, kuriuose maksimaliai išsaugo maistines vertybes. Norėtume pabrėžti, kad „SunCrisp“ morkytės yra sertifikuotos nepriklausomų auditorių, tokių kaip „GLOBAL GAP“ už gerą auginimo praktiką ir „BRC“ už aukštą produkto kokybę bei aukščiausių standartų gamybą“, – teigė Haroldas Bulmanis, „SunCrisp“ vadovas.