Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Tas pats velnias ar lietuvoj augintos, ar lenkijoj, ar kipre, braske yra braske,.vizur dedami nuodai, savo darze issiaugink, o tada zinosi kokiu sudu tresei.
Man rodos niekas nemąstytų, kad iš pirmųjų šiltnamio braškių verdamos uogienės.:-) Tam tikrai vasarą bus pigesnių laukuose augančių. Na o jei nori pasilepinti žviežiom uogelėm šiuo laiku labiau pasitikėčiau Lietuvos augintojais. Ir ne tik braškių.
Galvoju, reikia pamiršti didvyriškus ankstyvų derlių pastangas apie visokias braškes ir vynuoges. Nes nei kas pirks nei parduosite. Pati gamta siunčia signalą, kad baigtumėt spardyt jai užpakalį.
Nėra braškių nei lietuviškų, nei lenkiškų, nei ispaniškų. Braškės ir yra braškės, tik užaugintos Lietuvoj, Lenkijoi, Ispanijoi
Lenkiskos pigesnes skonis tas pats kaina skiriasi
Brangus malonumas! Geriau palauksiu atvežti iu jos bus pigesnės, o skonis tas pats. Pernai turėjau 30 stiklainių pasidarius lenkiškų. Labai skanios!
@Fui
Gavno jūsų tos lenkiškos.Šūda valgot paskui verkiant kad vėžys puola.Dar gal skanios uogos nesate valgęs.Ar žinot kokia chemija deda į braškes lenkai ir kiek jos ten privartyta?Deda koncervatorius,ja uzkoncervuoja.O šiaip chemijos tieksuvaro ,kad jūs tiek ir nesapnavot .Rykit šūdą toliau.
Skanu
Tai žinoma
Taip žinoma
REKLAMA
REKLAMA
Lietuvoje jau noksta pirmosios braškės: pasakė, kiek gali kainuoti