Skirta 4 asmenims, pagaminsite 15 min.
2 ilgavaisiai agurkai
400 g pomidorų(kuo daugiau spalvų)
keli švieži mėtų lapeliai
1 raudonas svogūnas
žievelė 1 citrinos
Užpilas:
2 citrinų sultys
1/4 šaukštelio cukraus
1/4 šaukštelio druskos
žiupsnelis juodųjų pipirų
Agurkus supjaustome norimo dydžio gabaliukais,pomidorus ketvirčiais (jei didesni tuomet į 6-8 dalis), svogūną – pusžiedžiais. Sumaišome daržoves, užtarkuojame citrinos žievelę, paplėšome mėtų lapelių. Išmaišome.
Užpilui visus ingredientus sumaišome. Tiekiant užpilame užpilu.
Šaltinis: „Samčio užrašai“
Taip pat žiūrėkite reportažą apie greitus agurkų marinavimo būdus: