Lašišos marinatui: 1 arbatinio šaukštelio smulkinto česnako; 1/2 šaukštelio maltos imbiero; 1 šaukšto alyvuogių aliejaus; 1 šaukšto sojos padažo; 2 šaukštų čili padažo; 1 arbatinio šaukštelio rudojo cukraus; 1 žiupsnelio susmulkintų raudonųjų čili dribsnių.
Kiti ingredientai: 6 vnt. lašišos filė gabalėliai; druska, pipirai; 1/2 šaukštelis paprikos; 4 skiltelės smulkinto česnako.
Įkaitinkite orkaitę. Ant vidutinės ugnies karštoje keptuvėje aptepkite lašišos filė Sudėkite į kepimo skardą, aptepkite Sweet Liquorice padažu, jei neturite rekomenduoju įsigyti, tuomet įdėkite į orkaitę ir baikite kepti 170 laipsnių 12–15 min. priklausys nuo gabalėlių storio.
Šaltinis: tinklaraštis „Skanus gyvenimas"