- Lašiša, filė
- Druska
- Juodieji pipirai
- Citrinų sultys, 1 vienetas
- Daržovės, šaldytos, pakelis, 1 vienetas
- Sviestas, 1 šaukštas
- Grietinėlė
Gaminimas:
Šviežią lašišos filė (gali būti su odele) supjaustykite lygiomis dalimis ir iki valandos pamarinuokite su druska, ir 1 citrinos sultimis. Dėkite kepti į orkaitę, kol gražiai apskrus. Į mažesnį puodą supilkite 1 maišelį šaldytų daržovių, kokias jūs labiausiai mėgstate ir, įdėję sviesto, truputį patroškinkite su žiupsneliu druskoss. Galite pagardinti jūsų mėgstamais prieskoniais. Uždėkite daržoves ant lašišos, užpilkite grietinėlės, kad apsemtų ir vėl į orkaitę kol daržovės išsitroškins. Skanaus.
REKLAMA