Tenerifėje išrinktas baras, pateikiantis geriausius ispaniškus užkandžius – tapas.
Rinkimų komisija vertino keletą maisto charakteristikų – skonį, originalumą, ingredientus bei išvaizdą. Konkursas vyko Aronos mieste salos pietuose.
Geriausiu baru išrinktas „La Espuma“, antrojoje ir trečiojoje atsidūrė atitinkamai „El Escondite“ bei „Duogar“.
Tapas – Ispanijoje vadinami nedideli užkandžiai, pateikiami su vynu ar alumi. Tai gali būti riešutai, traškučiai, alyvuogės ar kiti patiekalai nuo paellos iki ispaniško omleto. Remiantis viena legenda, tapų tradicija atsirado dėl to, jog anksčiau pateikiant taurę, nuo musių gėrimas apsaugodavo uždengdami ją duonos riekele – svečiai maloniai apsidžiaudavo pateikiama užkanda. Vėliau gimė tradicija taures uždengti lėkštele su aštriu ar sūriu maistu – taip žmonės vėl norėdavo gerti.