Vienas restoranas Jungtinėje Karalystėje bulvę parduoda už kelis šimtus litų. Tiesa, ši, iš pažiūros paprasta, bulvė yra pagardinama itališkais ikrais, grietinėle ir svogūnų laiškais.
Pasak „Cary Arms“ restorano Devone kulinarų, bulvė į meniu buvo įtraukta prieš kelias savaites. Šį gurmanišką užkandį jau spėjo išbandyti keli žmonės.
„Mūsų klientai nori kažko išskirtinio, o mes šį jų norą išpildome. Restorane taip pat galima užsisakyti ant auksinio padėklo paserviruotų žirnelių, iš kurių sudėliojamas kliento vardas“, - teigė jie.
Bulvė restorane yra tokia brangi, nes jos įdaras susideda iš itališkų baltojo eršketo ikrų, kurių 50 gramų atsieina bemaž 500 litų.
Žmogus, sukūręs brangiausią pasaulio bulvę