• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinomiausias Lietuvos kulinarinis projektas šeštadienį vėl sveikinsis su žiūrovais iš moderniausios Lietuvoje kulinarinės studijos savo laidoje „VMG kulinarinis žurnalas“. Antroji laida bus skirta bulvei – 55 netikėti receptai, naudingi patarimai, siurprizai ir faktai apie bulves. „VMG kulinarinis žurnalas“ – šeštadienį, 10.00 val. per per geriausią sezoną savo istorijoje pradėjusią „Lietuvos ryto“ TV.

Žinomiausias Lietuvos kulinarinis projektas šeštadienį vėl sveikinsis su žiūrovais iš moderniausios Lietuvoje kulinarinės studijos savo laidoje „VMG kulinarinis žurnalas“. Antroji laida bus skirta bulvei – 55 netikėti receptai, naudingi patarimai, siurprizai ir faktai apie bulves. „VMG kulinarinis žurnalas“ – šeštadienį, 10.00 val. per per geriausią sezoną savo istorijoje pradėjusią „Lietuvos ryto“ TV.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Turbūt jau visi aplinkiniai žino, kad bulviniai blynai – mėgstamiausias mano patiekalas, tad šios laidos filmavimo ypač laukiau,“ – juokėsi VMG lyderis Alfas Ivanauskas. Jis užsiminė, kad laidoje pristatys ir ypač ilgai tobulinto kugelio receptą.

REKLAMA

Laidoje startuos ir naujasis VMG ir oro linijų „Air Lituanica“ projektas „36 kulinarinės valandos“, kurį VMG šią savaitę pristatė surengdami vakarėlį lėktuve. Pirmajame reportaže Alfas ir Ieva Elvyra dalins gardžius patarimus keliaujantiems į Paryžių: čia jie parodys įdomiausius restoranus bei kavines pietums, vakarienei, ieškos geriausios vietos suvalgyti pusryčių kruasaną bei lankysis seniausiame miesto turguje.

REKLAMA
REKLAMA

A.Ivanauskas užsiminė, kad laidoje netrūko ir kitų netikėtumų: stilingasis Linas sugebėjo maisto gamyboje panaudoti grąžtą, o Justė nepasimetė net gavusi užduotį sukurti kokteilį iš bulvių.

„Pagrindinis mūsų tikslas yra kiekvienoje laidoje žiūrovams suteikti tiek naudingos ir įdomios informacijos, kad jie jaustųsi tarsi perskaitę visą kulinarinį žurnalą,“ – kalbėjo A. Ivanauskas. „Žinoma, viską darysime savo stiliumi: skoningai, išradingai, griaudami mitus, darydami eksperimentus, ir nepamiršdami pasijuokti iš savęs,“ – teigė A. Ivanauskas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų