Ji rinkosi kukulaičius su makaronais ir padažu.
Reikės:
Kukulaičiams:
0.5 maltos mėsos ( rinkitės kokia jums patinka ), 1 kiaušinio, maltos mėsos prieskonių, svogūnų, 1 - 2 v.š. miltų, prieskoninių žolelių, pipirų ir druskos, aliejaus kepimui
Padažui:
2 - 3 v.š. pomidorų padažo,0.5 - 0.6 l. vandens
300 gr. makaronų,
Gaminimo eiga:
Maltą mėsą sumaišiau su prieskoniais, smulkintu svogūnu, įmušiau kiaušinį, pagardinau druska ir išmaišiau.Iš paruoštos masės padariau kukulaičių ( man gavosi 12 vnt. ).Kukulaičius apvoliojau miltuose ir sudėjau į keptuvę su įkaitintu aliejumi.Kukulaičius apkepiau iš abiejų pusių.
Pomidorų padažą sumaišiau su vandeniu.
I keptuvę su kukulaičiais sudėjau smulkintus 2 svogūnus, juos trumpai pakepiau ir įpyliau paruoštą padažą.
Užvirus padažui, į keptuvę su kukulaičiais, sudėjau makaronus.Truputį pamaišiau, pagardinau druska, pipirais ir įmečiau kelis lauro lapelius. Keptuvę uždengiau dangčiu troškinau 7 - 10 min.
Štai ir viskas. Vienos keptuvės patiekalas paruoštas.Gardinam prieskininėmis žolelėmis ir skanaus!
Šaltinis: Gamink su Audrone