Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
nes bakterijos tampa atsparios antibiotikams, ir jie neduoda jokių rezultatų..
kartais įdeda, o ant etiketės neparašo.. bausti tokius labai griežtai..
geriausiai pačiam kaime viską užsiauginti, o dėl mėsos, pieno ir kaisušinių tai pas pažįstamus ūkininkus pirkti.. :)
Na kai kurie prisigalvoja dėti antibiotikus į maistą , kad bakterijos nesidaugintu.. ://
Geriausia toki produkta pasidaryti paciam.
deje apsimoka, kol baudos mazesnes ir beveik nieko nereiskia didelems dedems.
pigus ir be koncervantu, pas mus beveik neegzistuoja.. gaila
seniai sakiau, kad reikia grieztesnes kontroles
Ides tai ko nesitiki ir taip visa laika.
Šiais laikasi tikrai sunku surasti skanų, sveika pruktą ir dar už gerą kainą
REKLAMA
REKLAMA
Kova su maisto tarša antibiotikais dar nebaigta