Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Staiga visi tapome virėjai specialistai ir virtuves senai DDD
Ragauja, paskui tą patį šaukštą atgal į puodą, ania? irgi močiutė išmokė?
Dar belieka pirštus nusilaižyt ir garsiai nusižvengt alkoholikės juoku kaip Beata
Rukytos mesos brudu brudas..
Ne troskinys,bet jovalas..šikimui geram..
nu vo prasides katres gyvenimo ir receptu istorijos
@d Visos a la virėjos patampa..
Kam nuodyti ir cholesterolį kelti. Nerimtas receptas. Tokį receptą valgant busi kaip kiaulė braziliska. Bobos ir dabar ėda perdirbta maistą ir storos kaip kiaulės
Pupelių troškiniai, šiupiniai ir pupelių miltų paplotėliai tai Žemaičių tautinė virtuvė. Lietuviai gamina daug iš bulvių kartu su Baltarusais turi daug bendrų liaudiškų patiekalų. O Žemaičių kunigaikštystėje vyravo visai kitokia virtuvė panaši į Kuršių . Ankštiniai ir jų miltai buvo pagrindinis patiekalas. Okupantai pripratimo visus prie bulvių, bet ir dabar tikra žemaitė pirmą ką sodina savo darže tai pupelės. Ir jokia tai ne Brazilija ,o užmirštas tautinis paveldas atneštas mūsų protėvių kišenėse iš Indijos.
eik į sporto salę neėdusi.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų