• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ komanda jau seniai gyvena kaip šeima: kartu švenčia gimtadienius, nakvoja vieni pas kitus, kartu linksminasi iki paryčių. Todėl virtuvės šefo Ruslano Bolgovo pasiūlymas savo kolegoms prieš šeštadienio transliacijas paruošti pietus nieko nenustebino.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš geriausias ne šokių aikštelėje, o virtuvėje. Todėl noriu savo talentu gaminti dalintis su visais savo kolegomis šokėjais. Aišku, tą laiką, kol gaminu, galėčiau skirti repeticijoms, bet turiu, kas man padeda, tad daug laiko nesugaišiu“, – kalbėjo Ruslanas.

REKLAMA

Pasak Ruslano, jis neketina krėsti kiaulysčių savo konkurentams – užtikrino, kad nesistengs, jog jie sustorėtų. Tačiau per „Kviečiu šokti“ premjerą Ruslanas šokėjams patiekė mėsainių, sparnelių, salotų su plėšyta mocarela ir karšto šokolado.

„Kai tiek repetuoji, reikia kaloringo maisto. Net Nerijus Juška valgo cepelinus. Bet kai tiek judi, vis tiek jautiesi alkanas. Pažadu, kad juos maitinsiu tik šviežiu, ką tik pagamintu maistu. Konkuruosime tik aikštelėje – purgeno ar ricinos aliejaus į salotas tikrai nepilsiu“, – juokėsi Ruslanas.

REKLAMA
REKLAMA

Šį šeštadienį šokėjų laukia ypatingas pietų siurprizas, kurį Ruslanas laiko paslaptyje. Siurprizas laukia ir žiūrovų. Ruslanas su partnere Rolanda repetavo pas savo garą bičiulį baleto primarijų Nerijų Jušką.

„Kuo daugiau choreografų prisideda prie mūsų šokių, tuo įdomiau ir mums, ir žiūrovams“, – sako R. Bolgovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų